Nebezpečí pádu

Nebezpečí pádu

Nerovnost podlahy - nebezpečí pádu
Ruka půjde do dlahy, doktoři na drátu
Hovoříme stručně, diagnóza slovo
Živoříme zručně, shánim do pekla doprovod

Ať se splní všechno, co chceš aby se splnilo
Chci bejt tvůj čerstvej tabák, jenž bys do dutinek plnila
Moje dosavadní fungování by mě dozajista zabilo
Jsem pravej opak opory, kterou sis ty vysnila

Má shnilá existence potřebuje péči
Zbytečný jsou rady typu - "Sakra, běž se léčit!"
Dokud člověk nechce sám, sám pro sebe
Nemá smysl vinit Vesmír, ukazovat za nebe

Vzpomínám na časy, kdy sem prvně sedl na kolo
Chci dokázat velký věci jako projekt Apollo
Vidět východ Země z měsíčního povrchu
Znovu cítit radost

No, alespoň trochu..

Autor Floutkovskij, 04.02.2023
Přečteno 161x
Tipy 9
Poslední tipující: Imaginant, mkinka, kozorožka, janet_desp, Psavec, Stanislav32, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi věta.. znovu cítit radost.optimismus v závěru

04.02.2023 22:13:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí