Narvanej botník

Narvanej botník

Pomalu se probouzí, hlava často rozbitá o chodník
Hodní závisláci, narvanej je botník
Nerozpoznáš osudy podle vzhledu obuvi
Máme pouze jednu šanci, sequel nelze domluvit

Pravidla a pravidelná strava - dlabanec
Zvu tě v červnu na večeři, nacvičim si tanec
Přinesu květiny, odmítám smuteční věnec
Nakonec to najdu, kde objevim se - ztracenec

Na vrátnici volá mamka, že synek to potřebuje
Paběrkuje, proklíná - teprv začíná a pokračuje
Pikle kuje, zdrhá pryč, dlaň otevřenou nastavuje
Nasazuje sebe sám, s démony se vystavuje

Jak ve výkladní skříni
Pomyslí na slabost, slinama se ústa plní
Ani poslední a první
Není v obraze..

Špatnej signál - strašně zrní..

Autor Floutkovskij, 05.02.2023
Přečteno 118x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Frr, Psavec, Imaginant, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné téma.Výstižné v momentech bolesti závislosti.

05.02.2023 18:19:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí