Bludné kruhy touhy

Bludné kruhy touhy

Anotace: ...

 

Některé touhy, jak to říci 
zahladit stopu, zhasnout svíci 
občasně křičí v mojí hlavě 
putují myslí, vrávoravě.

Podobny bandě opilecké 
ačkoli v ksichtu jsou i hezké 
většinou vedou jenom k tomu 
například k aktu bez kondomu.

K nočnímu kinu u lednice 
nač se pak divit, že má svíce 
stejně už čadí, k čemu je to 
i když se maže, nejede to. 

Říkám si tedy víc než po sté 
umění žít je vlastně prosté 
stačí vám jenom nandat gumu 
ostrýma střílí z nerozumu.... 
 

Kdo? Kdože je to? Proč se ptáte?

Vždyť přece víte, že středa – po deváté.

Všichni v tom takhle jedem spolu
až na ty, s jejich hlavou dolů.

 

Ti píší básně.

Autor čenda pekař, 06.02.2023
Přečteno 99x
Tipy 23
Poslední tipující: martinaV, Jan Kacíř, Iva Husárková, Aramgad, J92, Marry31, Psavec, Marten, Fialový metal, šerý, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verše jsou to pěkné, ale tak prosté žití podle mě není

06.02.2023 15:00:41 | Marry31

Když někdo sám, ouha! Noc bývá hodně dlouhá. Bzukot bez kondomu a na rodendronu samí květ. Jen roď se touho, ať dva - tři, čtyři, pět...

06.02.2023 12:13:41 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí