Pokoj č. 118

Pokoj č. 118

Místo, kde se promítají záhady a sny
Ztracená noc do neznáma osvětlena lampou
Dvacka zapadlá je za postelí - probíhají dny
Bleskurychle za klidem, rozhodně chci tam plout

Rozhodí mě vlastní pohled v odraze
Z umyvadla setřu zbytky krve z dásně
Krásně rozumíme si, žádnej skrytej význam v obraze
Prej kdybych se nenáviděl, tak si nepíšu "básně"

Je snadný mě přehlídnout jak pavučinu v rohu
K čemu vůbec jsou mý jedničky ze slohu?
Proč házim klacky před sebe, když si nechci zlomit nohu?
Strachuju se o srdce - vidět to tvý mohu?

Nemám zrovna formu, zkoušim zformovat ty slabiky
Neurotickej kluk náchylnej na návyky
Momentálně nachlazen, v pravý ruce tužku
Mám to kousek na sesternu - klid na lůžku

Klid na pokoji..
č. 118

Autor Floutkovskij, 25.02.2023
Přečteno 91x
Tipy 6
Poslední tipující: khalim lamshi, Psavec, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý máme své návyky..které snad i udržují jistý směr. Uzdrav se a piš *;)

25.02.2023 20:46:12 | jenommarie

Popis přesný tvého stavu, jsem s tebou.

25.02.2023 19:35:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí