Zase jeden schod

Zase jeden schod

Anotace: ...

 

Dávnověk sklonil se před chvílí

v které si češeš rudé vlasy

okamžik krátký, s Tebou sdílím

tu věčnou mýlku, že jen má jsi.

 

Ta vůně stále je tak živá

vše vrací se mi v letmém snění

minulost bývá často lstivá

když na nás mile zuby cení.

 

Podpírám svoje slabé tělo

v myšlenkách znova jinoch jsem

vše děje se by někam spělo

na konci všechno skryje zem.

 

Každý z nás máme v duši místo

zátoku klidnou v bouřích vod

ta vzpomínka je stále čistou

co jeden život jeden schod.

Autor čenda pekař, 26.02.2023
Přečteno 80x
Tipy 16
Poslední tipující: martinaV, Fialový metal, jenommarie, šerý, Psavec, Marten, Frr, kozorožka, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta vzpomínka tě přenese
do náruče kde být toužíš
i kdyby jenom byl to sen
i za to ta chvíle přece stojí **:)

26.02.2023 21:45:42 | jenommarie

Nejhorší jsou stopy, které člověk neudělal. Mnohdy i jejich hloubka chybí. Naštěstí Čendo, my je máme. Viditelné... a ne, že jen slíbí.
Prožitky jsou energií života. Světlem do tmy.

26.02.2023 12:56:57 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí