hlubina nekončícího měkka

hlubina nekončícího měkka

Anotace: 16-srpna-2019

zažehneš plamen jen tak
pro letmé vzedmutí světla
hra září probudí tvůj žár
objetí tvé jak povodeň němá
obejme v hlubinu nekončícího měkka
hladí toužení po srsti, dovádí
na kapkách rosy vzrušením svádí
do čista odevzdaná daru těla
vysvlečená až do ran zázraků
odkrýváš s lomozem
a s puchýři na uších
rána beze vítání
noci bez souladu
měsíc se sluncem
hrají tu hru roky
jen my ohněm vábíme můry
kati
jenž přes hru nevidí lásku
Autor khalim lamshi, 03.03.2023
Přečteno 68x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, Bufik, Stanislav32, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí