ve dvou

ve dvou

Anotace:

chci slyšet zpívat ticho ve větvích

a za tím tichem jít

potemnělou oblohou ve dvou

jde se líp

 

prost otázek odpovědí

splynout v čisté duši hledí

 

chci slyšet zpívat ticho ve větvích

a za tím tichem jít

 

jsme smrti čas jenž přichází

očistná řeka tiká tiká  obchází

láska čas

 

propůjčení v nás

lháři nelháři

kyvadlo nastavuje tvář

 

nekupčí vyměřen akurátní kabátek od pyžama

 

jsme smrti čas smrti čas

jenž odchází

komu zvoní hrana

 

Autor zdenka, 13.03.2023
Přečteno 106x
Tipy 17
Poslední tipující: TheBasnik, Sonador, Fialový metal, mkinka, šerý, Iva Husárková, Psavec, Bufik, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji. Obdibuji. Ukládám. Co víc k takové básni říct.

moje nejoblíbenější část?

"chci slyšet zpívat ticho ve větvích
a za tím tichem jít
potemnělou oblohou ve dvou
jde se líp"

tenhle úvod nemá vůbec chybu

13.03.2023 11:24:22 | TheBasnik

děkuji… že se zalíbila… úsměv.z

13.03.2023 20:22:13 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí