Tam už to znáš

Tam už to znáš

Nemůžeš nic než prostě jen být,
život tě trápí a žití nejde,
čas musí ale dál se všemi jít,
můžu ti slíbit, ono to přejde.

Nechceš se vzbudit a nechceš snít,
nejde ti myslet, natož si přát,
ten hlas ale musí nadále znít,
hlas ve kterém ještě se umíš smát.

Zbylo ti ráno a snad o něj nestojíš,
co se dá dělat, teď už ho máš,
a jednou zjistíš že tam už nestojíš,
že tam už prostě všechno znáš.
Autor Křemen, 19.03.2023
Přečteno 101x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Sonador, šerý, Kan, Psavec, jenommarie, Vivien, kozorožka, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I toto období..vysvlečeš..
a ze své kukly..vylétneš**

19.03.2023 11:31:03 | jenommarie

Přejde to, jako vždycky :-)

19.03.2023 23:35:10 | Křemen

Ano..přijde:) měj pěkné dny.

20.03.2023 11:16:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí