Růže

Růže

 

dostala jsem z lásky

kytici růží

a aby mi zůstala napořád

nechala jsem ji uschnout

 

ty jsi pryč

 

no kytice stále stojí ve váze

tichá

suchá 

konzervovaná

jako ta naše láska

jako důkaz,

že jsi mě měl rád

 

polozapomenutá

netknutá

sbírá prach

Autor Klára Němcová, 26.03.2023
Přečteno 92x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Rozmarýna, Emily Říhová, Kan, šerý, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky ukryté do suché kytice,
kéž láska byla by podobná stálice...
Hodně štěstí, Klárko (*)

26.03.2023 19:26:30 | Emily Říhová

...aby to vydrželo, musí být květina i s květináčem...;-)já to tak dělám...

26.03.2023 13:14:09 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí