On bez zaměstnání a já marod

On bez zaměstnání a já marod

Anotace: …příhraniční blues

Doslova každodenně

kroky své z rána žene

přivykl totiž k málu

stává u kolonialu

 

Neuvidíš u něj sáček

léta nestál u píchaček

nezná pracovní dobu

či řvoucí šéfy v jobu

 

Jeho normou bývá máz

plní - i když je třeba mráz

Já - pro teploty mínus

popíjím doma Primus

Autor kudlankaW, 26.03.2023
Přečteno 87x
Tipy 11
Poslední tipující: Lighter, Fialový metal, Psavec, šerý, ARNOKULT, kozorožka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano - děsivé prostředí "montoven". Ztratili jsme Duši.

26.03.2023 19:56:55 | ARNOKULT

Ke křiku duší
jsou mnozí
Hluší

26.03.2023 21:04:07 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí