Uzlíček nervů

Uzlíček nervů

Spokojenost stoupá, rozbaluju štěstěnu
Manuál je v japonštině, vztekem házim na stěnu
Z paty tahám touhu a chci ji s tebou sdílet
Nemám si s kym povídat - každou chvíli zkoušim ozvěnu

Co kdybychom se vzájemně začli s chutí pojídat?
Dobrákem zůstanu od kosti, ty budeš moje zmrzlinka
Komu to teď píšu? Je krásný stále šílet?
Vnitřní krása tvá mě drtí - složit hlavu na tvá stehýnka

A dřímat..

Zdálo se mi o tom, jak mě skoro chtěla vnímat
Budíček a ztrácim barvu

Zvoní poslíček - má balíček!
Rozbaluju štěstěnu pro uzlíček nervů..

Autor Floutkovskij, 06.05.2023
Přečteno 93x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Houslistka, Psavec, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Atak zoufalství. Přeji Ti, ať jsi jednou z toho bludného kruhu pryč. Je to cesta, ale zasloužíš si nakročit a mít se rád.

06.05.2023 23:56:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí