Anticena útěchy

Anticena útěchy

Dbal zvýšené neopatrnosti
Uvěřil svým lžím se srdcem na levém místě
V celé své hrůze - vězněn v cele chatrnosti
Brzdil před pokynem k jízdě, snil o marnosti

Podepsal si výpověď jako zaměstnanec roku
Pokud bude sekat hnusotu a prosit méně pokut
Posouvat se dozadu - svobodným otrokem loků
Tak ho nápověda svede z cesty promyšlených kroků

Na otázky odpovídá rozkazem
Odsuzuje ženskou krásu - jen spotřební zboží
Anticena útěchy za zlo s nevhodným výrazem
Zažádáš-li o laskavost, tak ti pomůže se složit

Nikdy nebrečí
Prší a je sucho?
Křičí, že ho pálí oči! Ztlumte si to ticho!

První slza..

Autor Floutkovskij, 07.05.2023
Přečteno 105x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, R.C.Šumbera, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

08.05.2023 13:43:02 | mvan

silné..milý Floutkovskij...h o d n ě s i l n é... ST

07.05.2023 16:34:26 | Frr

Dekuji :)

07.05.2023 20:53:31 | Floutkovskij

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí