Galaktická vazba

Galaktická vazba

Z chodidla si tahám střep, v něm se odráží můj pohled
Má podrážděná maličkost v zrcadlové místnosti
Sled fiktivních událostí totiž nevysvětlí tohle
Cestování časem - zanedbával jsem se z nutnosti

Kluk, co nevěřil a nevážil si pochvaly
Vodopády sebenenávisti schytával můj polštář
Vytvářel si příznivější světy sám pod dekou v posteli
Za lásku se modlil, ale děsně chátral v koutě oltář

Smutek v lidské podobě - popraskaný dětský koutek
Stezka stesku do nicoty, budižkničemu a floutek
Nemoci se vzdal bez příznaků snahy
Rozbil galaktické vazby - meziplanetární vztahy

Ale?!
Třeba jednou najdu domov
Před začátkem prožil konec..

Snubní prstenec

Autor Floutkovskij, 16.05.2023
Přečteno 118x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měj se rád a ať je líp

16.05.2023 20:27:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí