Punkáč

Punkáč

Nic mi není svaté
to jenom punkáč chápe
a tak se dívám skepticky
a jsem ke všemu kritický.

Možná má životní zkušenost
říká,že všeho už bylo dost
na prahu dění neznáma
stojí vždy Ďábel s rohama.

Podej mi pivo bez pěny
ať večer je dnes bez změny
na stole pár zašlých podtácků
kladou mi podivnou otázku:

O co ti kurva jde?

 

Autor Ďábel sám, 17.05.2023
Přečteno 96x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Marten, Frr, Marťas9, Lighter, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí