Bonmoty

Bonmoty

Anotace: „Mluvíš-li planě, nečekej plody.“

 

 

 

Sám Havran Pírko střeží tu

ten prázdný prostor po citu

ten plný prostor prázdnoty

v něm jenom já a jenom ty.

 

Zde ticho našich pocitů

vybuchlé kdysi v koitu 

a vůně, pro kterou bych žil

ten nápoj lásky do dna pil.

 

Už doznívají bonmoty

a slyším je, jen já ...

a

já.    

Autor čenda pekař, 29.05.2023
Přečteno 64x
Tipy 14
Poslední tipující: martinaV, kozorožka, šerý, Marten, ukrytá v máku, Marťas9, Lighter, Sonador, enigman, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Indetifikace dvojí i bonmoty
zmatek mám, zda já, nebo jakoty.
Když sám své já opustím.
Už nepřijdu. S jakoonem už nechodím.

Mám palec nahoru, Čeňku.

29.05.2023 18:07:29 | šerý

neočekávám...

29.05.2023 07:06:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí