Výsledek?

Výsledek?

Uchazeč o hlavní milostný poměr
Skládá zkoušky sebereflexe a schází mu láska
Pomlouvá si dřívějšek, strefuje se do mě?
Štve vysněný protějšek - Jak mlaská?!

Čas utíká jak Zátopek, rychle pryč ze stadionu
Z doteku má nervy, jedna plná hlava z miliónu
Zabijáci světel pod reflektory tmy
Nadhodnocený pakatel? Nízké hodnoty a my

Brouzdáním se lynčuje za zvířecí pudy
Pěstoval by duši skrz patologické bludy
Manipulativně pasivní asertivní agresor
Cizonázorová fobie, nejsložitější příklady za vzor

Jako nula se narodil
Žil z nuly na nulu
Jsem nula? Ty nulo?!
Ano - Žena?
Násobeno, utrženo..

+1

Autor Floutkovskij, 02.06.2023
Přečteno 101x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi nula. Jsi osobnost. Věř si.

02.06.2023 21:16:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí