Malé ženy

Malé ženy

Takové malé ženy,

utíkaly před problémy.

 

Jedna skoro spadla, 

     napřímila se,

          a pak se zvedla.

Druhá s kamarády všude 

      netoužila po nudě.

A ta třetí, 

      zamilovala se 

         a měla kupu dětí.

 

 

 

 

         

   

Autor Lenaart, 03.06.2023
Přečteno 84x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí