Poplach sirén

Poplach sirén

Objevitel temných zákoutí před oázou klidu
Zmatek čisté stránky bez linek a smyslů
Citoslovce uznání od příslušníků lidu?
Přední kapsa plná propisek proti přemítání o zlu

Promítání bez diváků neschytává kritiku
Libido na kousku citu - čeština a kouzla bez triků
K vyjádření slouží mu na tričku potisk
Čmáranice, šmouhy?! Kéž by zanechal svůj otisk..

Štítek nad kohoutkem oznamuje pitné plameny
Poplach sirén nastaven na tichý režim
Běžím po tekutém světě, padám do podzemních nebes
Pohodlné skály - proplouvám si mezi kameny

Jauvajs!
Co to bylo?!
Slovo

Život..

Autor Floutkovskij, 09.06.2023
Přečteno 85x
Tipy 7
Poslední tipující: Alala, Psavec, mkinka, Houslistka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné. Drž se.

10.06.2023 13:17:41 | mkinka

a slova Tvá Tebe samotného pohánějí svým povzbuzujícím bičíkem s háčky otazníků..:-D*

09.06.2023 21:33:21 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí