Divnější divných

Divnější divných

Anotace: „Vše se odráží a reflektuje samo v sobě.“



Podivné postavy v očích lesk proměny
divnější divných jsi, co jsem kdy spatřil
oči dvou slepců, jen hledají prameny
šance je prchnout, tak nač bych se...
bratřil.

Vířící myšlenky, houfují v palici
podobny labutím v západu slunce
duše má usedla na trestnou lavici
tvoji tvář nepoznám i když jsi...
s puncem.

Od prachu na kříži pomůže Joshua
někdy jsem kličkoval, jindy šel rovně
lásku jsi pozřela, nyní jsem z vakua
křičelas, neboj se, dělej pojď...
do mě.


Kde je ta hranice, za kterou nelze jít
druhá už zdánlivě poklidně hoří...

Jen popel z požáru, ze snů jež chtěl jsem žít

sypu si na hlavu a nové "teď " tvořím...

 

Autor čenda pekař, 19.06.2023
Přečteno 91x
Tipy 16
Poslední tipující: martinaV, jitoush, šerý, Psavec, Marten, mkinka, Marťas9, Sonador, Jan Kacíř, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm, někdy až plné uvědomění si samotného samým, dokáže v člověku změnit jeho životní preference i cíle.

19.06.2023 15:55:10 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí