Do mě strč

Do mě strč

Anotace: „Nikdy nejsi sám. Vždy máš sebe.“



Jako dneska za pár roků
budeme se dívat zpět
všude volné místo v doku
všichni chtěli poznat svět.

Vypluli tak natěšeně
každý v jádru dobrodruh
vlny podobné to stěně
v podpalubí vzrostl puch.

Mnozí z nich tak ztroskotali
leží na dně bez kříže
šťastní žijí třeba v Bali
a snídají lanýže.

Jenom já jsem plul jak lama
od ostrova k ostrovu
všude dobře tak co doma
a kotvil bez motoru.

Když je smutno, tak si hraju
s tou věcí co v trenkách mám

když je smutno tak si hraju
na kytaru jednoruč.

Často stojím na útesu

vyhlížím tu - co má kosu


až půjdeš kolem...
do mě strč

Autor čenda pekař, 21.06.2023
Přečteno 96x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, Marten, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj čendo pekaři
snad se ti i zadaří
přelstít kosu s útesem
že jsi její dlouhý sen... :)

22.06.2023 15:58:39 | Philogyny

Ten název se mi zalíbil - a na konci, nepotěšil.
Anotací, že nikdy nejsi sám. Vždy máš sebe. Mít sebe, je vlastně žít. Někdy dar rajský, někdy danajský.
Život je na "houby" no, když jen takové známe jejich místo.
Tak uhni, kššá, Smrtihlave! Život je láska a kadeře má plavé*

21.06.2023 21:28:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí