V peřinách

V peřinách

Místo, které každý máme,
když jdeme spát se přikrýváme.
Někdo lehce, někdo víc,
někdy tak, aby z nás nebylo vidět nic.
Schovaní v naší tmě,
jak dospělí, tak od dětství v peřině.
Úkryt pro smutné oči před světem.
I jako skrýš slouží všem dětem.
Po probuzení, hned s námi zase je,
někdo rychle vstane,
jiný se ještě na chvilku přikryje.
Tak vzhůru do nového dne.
Autor zde.neck, 22.06.2023
Přečteno 93x
Tipy 2
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí