TaNOC

TaNOC

Budím se ze snu.
vždy, když takhle v noci procitnu,
nejde už dál spát.
Přemýšlím,
jak neskutečnou láskou nechávám se za nos vodívat.
Ano tebou.
Kdyby jsi byla ten, možná bych víc chápal,
než když jsi tou.
Kdybych měl rozum,
neblbnul bych se myšlenkou.
V každých chvílích, je i ta poslední.
Tak, jako i kniha se v závěru na konec promění.
V koncích, pak ale hledejme začátky,
v rovinkách dlouhých, zase čekejme zatáčky .
V nemocích vidět čím jsme zdraví,
ve zlu vítězné dobro,
jak pohádka praví.
V chybách opravy.
Co ještě chtěl bych ti říct?
Bylo mi darem, že chtěla si mě kdy číst.
Autor zde.neck, 24.06.2023
Přečteno 109x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, paradoxy, mkinka, Jan Kacíř, Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak krásné a vyrovnané...ráda jsem četla:)

25.06.2023 19:02:34 | paradoxy

Bylo mi darem že chtěla si mě číst - nádherně řečeno.

25.06.2023 17:50:06 | mkinka

Děkujiiii. Pocity píšou. Dekuji

25.06.2023 18:17:38 | zde.neck

Mám ráda krásné závěry. Jsou dortem.

25.06.2023 20:05:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí