Do stejné řeky

Do stejné řeky

Anotace: ...


Jsi jako kapka deště na skle
stékáš mi slzou po tváři
prosím ještě neodcházej
buď hvězda, která nezáří

poslední růže ve váze.

Jsi jako vločka sněhu v dlani
spadlas mi k nohám nevím proč
držím tě, však nezabráním
splývám, když jsme proudem hnáni

do stejné řeky ...

(znovu vkroč).

Autor čenda pekař, 29.06.2023
Přečteno 81x
Tipy 12
Poslední tipující: martinaV, mkinka, Marten, jitoush, zde.neck, šerý, Frr, Marry31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí