Na lavičce

Na lavičce

Dočkala jsem se. 

Sedím na lavičce, 

v městském parku, 

docela sama. 

Vykřičela jsem si to, 

přání splněno. 

 

Nebaví mě poslouchat, 

zpěv a šebet ptactva,

asi nejsem dost stará. 

Nicméně mám knihu, 

detektivní žánr, 

ta všechno vynahradí. 

 

Nepostrádám nic,

společnost ani svačinu,

nepotřebuji vyrušitele. 

Později po něm třeba

budu podrobně pátrat, 

ale teď si vystačím.

Autor girasole, 29.06.2023
Přečteno 85x
Tipy 10
Poslední tipující: Amarylka, Aramgad, Pablo Kral, mkinka, Psavec, jort1, Fialový metal, paradoxy, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí