Hoteliér spadlý z nebe

Hoteliér spadlý z nebe

Anotace: „Vzhledem k pravdě: Jak nahoře, tak dole, jsou pády de facto vzlety.“

 

Jsem potápěčem v žhnoucí lávě
kde hledám vášně, proti stresu
prý jenom Tvoje, žhnou na Jávě
a taky září z Celebesu.


Dobře to znáte, na Sumatře
nazí nahým kryjí záda
že v mém hotelu, v sedmém patře
je slyšet randál, hluk jak z hádek?

Děláme si, co máš ráda
jsme po obědě z lysohlávek.

Kdo má lis, má koncentráty
ze zbylých sušin, sušenky
kolem každé farmy dráty
neb kradou zde i stařenky.

Potom z lůna matky Země
mě Ayahuasca naplní

na chvíli zvíře žilo ve mně
přimhouřím oči,
cítím jemně, že …

skáču a ... letím...

L e t í m ...
Stále ještě ...

Jenom, že už není za čím!
Otočím to, však došla šťáva?!

Tlačit nejde – blbá zpráva,
a jéje
to zas bude zítra řečí
" Hoteliér spadl z nebe"

jako anděl zpitý z kůru
říct víc nesmím…
pro cenzuru

 

 

Autor čenda pekař, 14.07.2023
Přečteno 64x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Sonador, Žluťák, mkinka, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jáj, ta anotace!:)*

14.07.2023 08:58:58 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí