Instalace inspirace

Instalace inspirace

Anotace: „Nedokončený dialog je jako akt bez vyvrcholení.“


Řekla mi Em

obzor je daleký vidím jen lem
odlož už splíny odlož je, jdem
za námi stíny.

Řekla mi Em

Já jsem
... dlaň hlíny
... úrodná zem
... v niž klíčí
... příští doteky

 

Řekl jsem: "Víš Ty co, má milá malá M..."

Jsi dlaň ...
Jsi ranní probuzení
I v noci s(t)en
Jež snem už není

Jsi výkřik dravce
Smyčka na oprátce

Jsi důvod pro
I důvod proti
Bez tebe s tebou
Vášeň odnaproti

Na kterou čeká...
Tvé i moje srdce

Jsi dotyk
Jsi pohled
I pokoj po půl roce

Jsi tůň
Já kůň ...
Nepoznal tvé ovoce

Jsi ...
jako voda v řece

Prostě ... ty jsi
... na řadě přece

Autor čenda pekař, 21.07.2023
Přečteno 69x
Tipy 10
Poslední tipující: Tvbm, Fialový metal, šerý, Marten, jitoush, IkkarisKa, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neplýtvat životní energíí je umění;)

21.07.2023 03:57:16 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí