Úplněk

Úplněk

 

Otevřené okno.
Lehký dotek večera na mých tvářích.
A veškerý vzduch který dnes potřebuji k dýchání.
Sto cest za mnou a dalších sto před mýma nohama.
Jen se odhodlat,

jen vstoupit,

jen žít.
Vlk s náhubkem, co by nikdy nekousal,

ale nemůže ani řvát.


Jistota je jistota.


Možná je právě ten čas
Opustit všechny známé trasy.
Opustit smečku, kořist, teplou noru.
Opustit své staré já
S pokorou
S díkem
Jít hledat nové vlky.
Nebo možná... úplně jiná zvířata.

 

Autor Megan, 28.07.2023
Přečteno 115x
Tipy 14
Poslední tipující: Koala, mkinka, Jan Kacíř, jort1, Fialový metal, Psavec, šerý, kozorožka, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je opravdu parádní kousek!

12.09.2023 16:40:34 | Koala

Velice zaujalo.

01.09.2023 19:51:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí