Černý polibek

Černý polibek

 

*

...A nad městem se spustil déšť.

Prudký liják.

Tak silný, že odplavil strach.

Kloužu, padám.

**

Padám za svitu nočních lamp.

Jeho úderu.

Sráží mě k zemi smrt.

Černý polibek.

**

Cítím ho všude na těle.

Ten věčný stín

halí mokré torzo moje.

Je konec, vím...

*

 

Autor Penemue, 30.07.2023
Přečteno 262x
Tipy 21
Poslední tipující: Jarunka, Fialový metal, Sonador, Jan Kacíř, zde.neck, mkinka, Emily Říhová, Ondra, Kan, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí