Játra na roštu

Játra na roštu

Anotace: Mentální průjem zničí i nejpevnější vztah.“

Vypsanou rukou, jak vyschlou fixou
píši ti dopis a nebuď si jistou
že brečím
potom cos.… třískla mi dveřmi.


Odešlas zhurta, přicházíš s vlajkou
tělem svým lákáš, pod bílou krajkou
co naplat
dobře vím... co se tam skrývá.


Zběsilá jízda do horních pater,
z pocitů závrať, jak z výšky Tater
a nápad
že zbývá... jen narvat si břicho.


Nedáš si se mnou játra na roštu
co láhev vína,či džbánek moštu
ať mlčím
ať jsem... už konečně ticho.


Díváš se na mě s pohledem saně
něco tu smrdí fakt nevídaně

a bolí

rozluka zdá se být jistou.

Autor čenda pekař, 11.08.2023
Přečteno 100x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, martinaV, enigman, Houslistka, Psavec, Kan, Lighter, narra peregrini, šerý, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST :)

10.11.2023 09:27:04 | martinaV

dám si to víno jistota neexistuje...

17.08.2023 10:02:41 | enigman

Lásky žár i chlad závrať a pád. Když chceme si brát musíme dát.
Nevím kolik je lidských cenových skupin a kolik stojí hodina života. Ale v lásce nekonečné trápení, tak lepší prázdnota.

11.08.2023 11:32:18 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí