Tovární nastavení

Tovární nastavení

Divadelní inscenace jedné šance zvané život
Noční promítání ve střižně - Vesmír, mistr scénograf
Rozměnil jsem pětilitr radosti, dokonce mi smrdí pivo
Z kašny drobné mince úzkosti loví si dál dav

Prvky empatie svědí, ale nejsem vážně senzibil
Škodlivosti sebevraždy vědom v hloubi jsem si byl
Atmosféru mého dějství ocenil by Stephen King
Mám prostředky na další část, kde se vytrácí můj flink

Zdravim v nepořádku lady, slušně oblečený šmejdy
Za postupem kariér - neosobní výstup
Stavitele bariér ohromí nepřístup

Rodíme se jako nepopsaný list
Čekáme na obsazení
Čistý..

Tovární nastavení

Autor Floutkovskij, 13.08.2023
Přečteno 112x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Alala, Houslistka, Psavec, mkinka, MatyhoZmaty, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí