Když jsem Tě našel

Když jsem Tě našel

Anotace: ...

 

 

Proč nechtěl jsi nikdy věřit tomu

že konce až přijdou, u sta hromů

těžší, že budou víc, než bys dál žil

však přesto ses smrti nepodvolil

 

Křičel jsi, prosil i plakal nocí

sirotek ve mně, sám

z cizí moci

tisknu Tě k sobě, já cítím Tvůj žal

srdce je více než pumpa či sval

 

Oba dva v jednom, každý v sobě

už jsem se našel, tak vzhlížím k Tobě

Pane můj, zbav mě té tíže a rán

já byť jsem se našel

procitám sám...

 

Být na život sám, mít radost z těch chvil

je škoda, že dřív jsem neobjevil

Autor čenda pekař, 24.08.2023
Přečteno 193x
Tipy 22
Poslední tipující: martinaV, IronDodo, zdenka, jenommarie, Tvbm, Marten, Žluťák, Lighter, RadekČ, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V pochopení nalézáme a já myslím, že vše se to děje v čase..ve který se dít má.
Moc pěkná Čeňku.
Opatruj se, ať se TI daří :)

24.08.2023 23:21:15 | jenommarie

SRDCE je NEJVÍC.

24.08.2023 12:36:53 | cappuccinogirl

Cesta k sebepoznání vede skrz utrpení. Pěkně jsi to pojal. :-))

24.08.2023 12:34:39 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí