Útěk

Útěk

Bludný kruh spoutával ruce,
byl jak hrozba exekuce,
nešlo tančit ve stínu,
žal ve sklence tramínu.

Bludný kruh uloupil dech.
škrtil jak upnutý steh,
jistota kazajky svěrací
nádech v beznaděj obrací.

Bludný kruh zamotával hlavu,
jak nepřítel chtěl být v právu,
snad psal se příběh z balady,
jehož konec nic nespraví.

Rozhodnutí přepsat děj -
"z bludného kruhu utíkej"
rada přátel, vnitřního hlasu...
už bylo dost ztraceného času.
Autor martinaV, 29.08.2023
Přečteno 159x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Kan, Marten, Psavec, Fialový metal, RadekČ, IronDodo, Ďábel sám, Vivien, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bludný kruh..
pohlcuje v krocích.
Snad jen ten kámen bludný
do vody hodit.
A tak se z něj vysvobodit. ;)

04.09.2023 12:22:28 | jenommarie

ať svobodné rozhodnutí
jak z toho ven
je v čase cestou
tou správnou volbou
co je na každém

29.08.2023 10:09:32 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí