Kdopak by se Kafky bál?

Kdopak by se Kafky bál?

Špatnosti i pozitiva
celý svět ti v duši dřímá
jako každý jiný svět
pozná lásku, strach i hněv

Pozná co cit drze plaší
mír, klid, svár a všechno další
hledej v duši dál a dál
Kdopak by se Kafky bál?

Autor Mikuláš_Pine, 31.08.2023
Přečteno 71x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Bufik, CULIKATÁ, Anfádis, Žluťák, Psavec, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí