Kde je důlek...?

Kde je důlek...?

Anotace: ...

 
co vypadá jak další krize
co poslouchám a zní mi cize
to nevidím, a přesto je tu
s nechutí chuť
na cigaretu
 
co zprvu další úděl zdá se,
jak cestou jít, k domnělé spáse
to zkouškou síly Vaší vůle
je přijmout obě
ze svých půlek
 
duše i ego jsou dvě koule
patřící k sobě každým coulem
a vědomí je pro mě hřiště
příběhů plné uložiště
 
jen otázkou je
kde je důlek…
 
Autor čenda pekař, 03.09.2023
Přečteno 91x
Tipy 20
Poslední tipující: Akrij8, martinaV, Koala, mkinka, narra peregrini, Fialový metal, Marten, Psavec, jitoush, IkkarisKa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super obsah.
Super forma.
Super rýmy.

Teď to musím sečíst.
Tak mi z toho vychází - SUPER DÍLO!!!

12.09.2023 18:56:34 | Koala

...Záleží,jestli jsme na rovině nebo v kopci.....Ji.

03.09.2023 10:07:40 | jitoush

:O)

03.09.2023 21:10:43 | čenda pekař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí