Dvaja kohúti na jednom smetisku

Dvaja kohúti na jednom smetisku

Anotace: Nočný úlet

 

A ty, utiekla si do brány.
Tak zdalo sa mi,
je niekto medzi nami...
veď inej pôjdem, možno dá mi.

Tá jej láska — peklo neba,
čo príde, rýchlo odíde nám,
ostane iba fráza, lož a klam,
veď ona ľúbi sama seba!

Kam ešte chodí moja slečna,
teraz po dlhom čase
trpko musím usmiať sa zase,
kam podela sa láska večná.

Do ... strčím obe ruky
padne moja pevná vôľa
sťa tvrdý kameň, to je smola,
lahodivé cvendžia zvuky.

Parfumom dokonalé šaty.
š(i)(u)ška, ešte zelená.
tmavá, mokrá, studená,
aký krpec ťa to kláti.

Má automobil, chatu, štvorlkoku
výhľad na najvyššom poschodí,
každý deň koncerty, hody
možno má aj zlatú ponorku.

V lete slanosť morských vôd.
Ja dám ti iba chleba kus.
Je to jeden veľký hnus
tak si s ním choď!

Autor IronDodo, 10.09.2023
Přečteno 73x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, RadekČ, Veru, Ophelia81, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí