Šance

Šance

Není se prý čeho bát,
život není celibát,
jak v kalendáři prázdné stránky
čekáváme na poznámky
všedních starostí,
rychlých známostí,
slavnostních počinů
i toho, co nestihnu.

Není se prý čeho bát,
život je jak akrobat,
někdy hledí i hlavou dolů
do oslnivého světla reflektoru:
podívej, co dokážu,
odvahu ti odkážu,
ve vzduchu za ruku tě chytím
a nic už nebude jako předtím.

Není se prý čeho bát,
šance nejsou atentát,
není co ztratit ale získat
a po podané ruce může se stýskat.
Autor martinaV, 26.09.2023
Přečteno 94x
Tipy 14
Poslední tipující: CoT, IronDodo, Psavec, Ďábel sám, o3_gambit, Žluťák, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná báseň, hlavne dostať druhú šancu

26.09.2023 19:24:14 | IronDodo

Ano

26.09.2023 06:52:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí