Něco jako já

Něco jako já

  

..jsem zasypaná silnice v poušti

..jsem roztrhaná plyšová hračka

..mrkací panenka, co jí to sluší

..do morků kostí životní hráčka

 

Byla, jsem a budu tím, kým chci být!

Už jsem se narodila prostě taková.

Říká se, že čas je změna. Nevěřím.

Bo se liším. Něco navíc v sobě mám.

 

..to něco, co odlišuje živé

..zatím to nedokážu vysvětlit

..toto nepochopí mrtví lidé

..jaký je život úžasných kvalit

 

Od narození mě to něco láká a

tam někde mezi životem a smrtí,

nachází se maličkost zvaná láska.

Chyba v překladu? Co teď cítíš?

... .. ..... .. ..... . ... ....

 

Autor Penemue, 01.10.2023
Přečteno 251x
Tipy 23
Poslední tipující: Jarunka, CULIKATÁ, IronDodo, jenommarie, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Koala, Isabella, Bufik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to parádní nejenom obsahem, ale i nezvyklou formou - věty začínající tečkami, změna písma...

01.10.2023 14:44:01 | Koala

děkuji *

01.10.2023 21:52:22 | Penemue

Ráda jsem četla

01.10.2023 09:54:25 | mkinka

To jsem mooocc ráda :) pěknou neděli :)

01.10.2023 09:55:27 | Penemue

Díky, milá autorko,penemue a tobě též

01.10.2023 09:57:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí