Dezertér 2

Dezertér 2

Anotace: ....

chtěl bych tak odejít

vědom si odchodu

radostně, zvesela

za jasné noci

jenom sám s přírodou

Prokletí básníci

četli by verše mé

blázniví kluci…

 

chtěl bych se ocitnou

na pustém ostrově

na pláži ležel by

žlutavý míč

to sám pan Wilson

sem dopadl po esu

To bylo za lajnou!“

                 „Né?!?“

a odskočí pryč…

 

chtěl bych, ach…

kdo by ne

vrátit se v životě

pro jen to jediné

pro čisté ruce

mnohé jsem dopustil

zřídka kdy omylem

pročpak jsem Pane můj

k výčitkám nucen

 

kdybych tak mohl se

za sebe otočit

uvidět jenom tak

ty stopy a pláž

žádná z tvých mocných vln

mě osud nemine

nechám to na Tobě

já opouštím stráž…

 

Autor čenda pekař, 03.10.2023
Přečteno 90x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, Sonador, Isabella, Marten, Lighter, Psavec, Lexi, CULIKATÁ, Žluťák, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já chtěl být robinson už jako malej...a k dětským snům se starší rádi vrací...

03.10.2023 15:13:24 | Marten

Být jako Robinson na opuštěném ostrově s balonem s čistotou kolem i uvnitř...

03.10.2023 12:10:09 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí