Protože chci

Protože chci

Anotace: Vše, po čem ženy touží, je ohmatávání a zajištěnost - Carlos Fuentes: Nejprůzračnější kraj

 

Mám jediný cíl – pestrý život

koupat se v moři radosti

utápět ve víru zážitků

bavit se humorem

být v neustálém pohybu

a jako akční žena

nechat se svádět

slastmi prostopášnosti

protože chci.

 

Choulím se v dešti

padajících hvězd

na chodníku stalaktity

marných očekávání

hrouží se do podlahy snů

ztracených v bludišti zábran

utkaných šípy Erótovými

ve vše zakrývající pléd

pod nímž se svíjím v křečích

abych neumřela nudou.

 

Jako věčná holčička

nosem zavrtaná v mobilu

lákám muže do své jeskyňky

ve vleku vrtkavých citů

požaduji tvrdý sex

a v duchu velebím

věrnou oddanost mého psa

protože chci.

 

Obrůstám rampouchy žádosti

démanty vášně kapou

na dno mé amfory naplnění

a drolí se pod ranami slasti mečem

roztínajícím prostor mé strázně

ve dví – jako noc v úpadku ostřím Luny. 

 

Hledím na svět očima dítěte

vystavuji na odiv svou čistotu

každým svým výstupem

každou uroněnou slzou

testuji tvou empatii

leč střez se pohrdání

jinak ve mně uhlídáš pumu

s ostrými drápy

smrtícími tesáky –

tak buď chlap a nefňukej

a koukej se snažit

jinak tě srazím na kolena

protože chci.

 

Laskám tvůj úd

suchým patrem přísavky

struhadlem hrdla pijavice

bez zájmu a bez soucitu –

hráběmi zapomnění

tě vymetám ze svých útrob

rozpolcená klínem zhrzenosti

sedlinou nenaplněné lásky

sršícím magmatem

mého neutěšeného srdce.

 

Co říkáš, babičko?

Zahrajeme si spolu

člověče nezlob se?

Autor Zoroaster, 15.10.2023
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, šerý, Psavec, Ophelia81, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ANO!!!
I O TOM JE ŽENA!!!
Občas...
když zrovna
nesytí hladové krky
když nevstává ke svým dětem, trýzněným horečkou
když nečte pohádku
když nehřeje...svou náručí, aby utišila strachy a pochybnosti těch všech svých kolem sebe...
když...
ví, že život není jen o radosti a potěšení...
když ví, že musí si počkat
když ostatní jsou... přednější...
a když ona sama...až POSLEDNÍ je, na koho by myslela!!!

15.10.2023 14:08:25 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí