Sebe portrét

Sebe portrét

Učím se mít sebe rád 

A nepřítele milovat

Nedat vztek na sobě znát

Na nervy všem občas hrát

 

Jsem denní stín a noční pták

Ve válce jsem nevoják

Dělám všechno naopak

A tvářím se všelijak

 

Hledám lásku jako trám

Možná je to sebeklam

City někdy popírám

Upřímnost vždycky uvítám

 

Občas hledím za sebe

Dělám místo pro tebe

Tvá ruka nikdy nezebe

Tesám ti schody do nebe

 

Ve verších plavat neumím

Přetvářce moc nerozumím

V davu často zabloudím

Do zlých snů se probouzím

 

Před realitou utíkám

Do sebe se ukrývám

Před deštěm neuhýbám

Temnotu si užívám

 

Někdy se mnou zatřese

Když vyhraje deprese

Ráno opět dozvím se

Co mi příliv přinese 

 

Autor fisus, 19.10.2023
Přečteno 104x
Tipy 4
Poslední tipující: Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí