Život je kožená košile

Život je kožená košile

 

 

 

Nevím, zda nosím správný dres
tam, nahoře
trhám jej
zjišťuji
že kdesi pod ním
se skrývá husí kůže

problémem je
že tenhle dres
časem se přilepil k tělu
jak nepovedená kérka

zdá se být mapou útesů

ostrých útesů...

Ředidlo? Laser? Vyříznout?

Nejspíše bohužel až s poslední
narkózou

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 19.10.2023
Přečteno 78x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý, jort1, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná a zajímavém podaní. Líbí se mi to*

19.10.2023 13:19:28 | šerý

Ať je líp.

19.10.2023 08:12:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí