Incident

Incident

 

 

Babička stojí na přechodu

a neví, zda má jít nebo snít.

Dozajista již v přechodu,

kinklá se, lomcuje to s ní.

Chce sama vykročit na zebru.

Dívám se ostražitě mým okem

a naproti nám uzřím zebru.

Muž v kostýmu, bere to skokem

přes jednu kutálející švestku.

Dál ulízaného panáka

v křižovatce, vysokou švestku,

skáče tam jakoby panáka.

To vše pěkně z rána,

když se ozve rána.

a já povídám..

 

Synchronicita

 

 

Autor Penemue, 31.10.2023
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: Jarunka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí