Konzervované duše

Konzervované duše

Pravidla, řád a principy
To jsou ty jediné hodnoty?
Nevybočovat a splynout
Postupně nechat duši zhynout.

Konzervované duše křičí - svíjejí se
Když vnímají svět - bojící se
Bojící se vybočení a individuality
Hrají si na znalce jediné kvality.

Pravidla, řád a principy!

Jsou zostuzené, vágní a nepraktické
Jejich duše přijdou mi nelogické
Přicházet o rozmanitost světa
Nepoznat kouzlo jinakosti
Pachtit se do duševní omezenosti.

Vidět svět tunelem bez odboček
Plnit svůj řádový bloček
Hlásat, křičet a odsuzovat
Všechny jen skrz síto posuzovat.

Konzervy kážou svou vlastní true
Jen nevidí že už nejsou ten Bůh!
Svobodné duše nedají se
Konzervám vskutku nepoddají se.

Nechtějí pravidla, řád a principy!
Chtěj byt jen svobodné entity

Vyboč, uhni, jdi směle dál!
Vesmír ti tvou cestu přál!
Autor janet_desp, 31.10.2023
Přečteno 95x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Marten, martinaV, Frr, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí a ten verš true Bůh to je jak od rapperů co to konzervu zasmečujou*

31.10.2023 13:49:30 | J's ..

A konzerva jen lape po dechu a neví co vybattlit zpět :)

31.10.2023 16:10:23 | janet_desp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí