Svědectví hemisfér

Svědectví hemisfér

Autonomní listí přátelí se špičkou boty
Paranoidní slečna prohrábne si sáček na dobroty
Racionálně svědčí hemisféry bez poroty
Pavarotti silnic s kyselinou ztrácí noty

Občas trápim se při výstupu po nedokončené větě
Ve vzduchoprázdném světě pro cvokaře klientem
Bez přítomnosti hrdinů připravíme antré dětem
Strach. Ach ten život!

Prosím pěkně, já jsem TEN..

Autor Floutkovskij, 04.11.2023
Přečteno 130x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Název upoutá, obraty upřímné a myšlenky přímé.

30.12.2023 16:13:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí