Upíři bez euforie

Upíři bez euforie

Anotace: Každý z nás nechť nedá upírům jednu z svých krás.

Temné záměry upírů
Duše prázdné
Ze šedivých papírů
Jsou kousavé, bodavé, nenech se!
Jejich slova jsou bolestně – ach!
Tak nekonečné.

Protkáni negací bez euforie
Jejich sinalá duše v hloubi hnije
Zamotaná do temných krust
Nenechá radost v tobě růst.

Přijdou, přisajou a unaví tě!
Laskavě zahryznou, nepustí tě!

Zaryjou drápy co nejhlouběji
Začneš se topit v beznaději
Nasaješ jako houba temnotu
A naplníš svou lidskou prázdnotu.

Tajemnou nechutnou energii
Kde všechny duše zpustle tlejí
Kousavě hlodá dál a dál!
Upír si tohle vskutku přál.

Vzepři se, uteč, zde není čas!
Dopřávat upíru jednu z tvých krás.
Autor janet_desp, 05.11.2023
Přečteno 110x
Tipy 6
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, mkinka, Bufik, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí