Neřeš

Neřeš

Pořád jen řešíš, řeším, řešíme,
co, že to na sobě nosíme,
v jaké špinavé sluji bydlíme,
jak se komu líbíme,
kolik mincí, tvrdě vydřených, uškudlíme.

Pořád jen řešíš, řeším, řešíme,
kde a jak koho pomluvou zničíme,
co se z těch kravských lejn, dozvíme,
hlavně, ať se nakonec, na sebe usmíváme.

Pořád jen řešíš, řeším, řešíme,
kdy si přeplněný břuch pohladíme,
s kým, se na palouku vyspíme,
kam, ten další výkal hodíme.

Pořád jen řešíš, řeším, řešíme,
chyby lidí ostatních, slepě vidíme
a přitom zapomínáme,
na slušnost, pokoru a úctu
k sobě navzájem.

Proto jen řeš,
ve svém životě co chceš,
ostatním, pomoci můžeš,
jen jejich život, neřeš.
Autor Přednosta, 07.11.2023
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: Amarylka, mkinka, Pettie, martinaV, kozorožka, Marry31, Psavec, J's .., Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Námět je pěkný

26.04.2024 11:13:50 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí