Listopadový deštík

Listopadový deštík

 

 

Stála jsem na zastávce v dešti.

Oslovil mě pohledný mladý štír.

Bylo úterý tak kolem třetí

a já nevěděla, co vlastně říct.

 

Strčil do mě tím svým kufříkem.

Řekl: Pardon, chce se mu k Vám.

Celé to bylo letmým mžikem,

ale začala láska jak trám.

 

Uvnitř měl jedny náhradní věci,

které já náhodou doma neměla.

Od té noci každou noc vedle sní

a my neznáme slova neznělá.

 

Dnes to je deset let, co jsme spolu.

Celkem pohádka, leč někdy hádka,

ale duši s ním v řece prolnu.

Za tu šanci jsem nevýslovně ráda.

 

..Děkuju..

 

 

Autor Penemue, 20.11.2023
Přečteno 149x
Tipy 15
Poslední tipující: Jarunka, Marten, IronDodo, Anfádis, Marťas9, Psavec, Žluťák, mkinka, Alala
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný životní příběh. Ať se daří i nadále.

20.11.2023 10:13:14 | Marťas9

děkujeme a tobě taky vše dobré *

20.11.2023 10:22:19 | Penemue

To je krásné - je v tom naděje.

20.11.2023 01:19:27 | Alala

Naděje vždycky :) díky

20.11.2023 10:04:17 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí