Z denních skic

Z denních skic

Anotace: ....

 

 

O jednu vpřed, dvě zpátky zas

pusťte mě domů, prosím Vás...

 

Své touhy rozprostřel jsem v tichu

být s tebou chtěl bych, všechen čas

však času tikot plný smíchu

mou nese lásku i láme vaz.

 

Všechno vždy spěje k svému konci

váš sen se tvoří z denních skic

pějte své písně, zvoňte zvonci

když chcete změnu, stačí říct.

 

A co ten sráz, co číhá vpředu?“

                                                       „No… to jste chtěl!!"

                                                                    "Dnes máme středu.“

"Děláš si kozy?!?"

... si zlámu vaz!“

"Vždyť je to vo hubu - na doraz"

 

a v náhlém tichu, Kralevic...

"Kde není soudce není hříchu..."

"Kde není strachu, nejdeš pýchu"

"Zakleknout zpátky do lavic!!"

 

"řeknu Vám Pane... byla to ale dobrá řeč"

 

Dopředu o dvě, zpátky teď nic,

Dopředu o tři - no těpic.

 

Autor čenda pekař, 22.11.2023
Přečteno 77x
Tipy 29
Poslední tipující: jitoush, Sonador, Kubíno, Fialový metal, RadekČ, martinaV, Anfádis, IronDodo, Fany, šerý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Tyhle Tvý jsou fakt dobrý......ta Tvá svojská údernost ve formě i obsahu.....a velmi dobře se to recituje,hned bych......./úsměv/...Ji.

24.11.2023 22:03:32 | jitoush

:-) bezva, Čendo, zdravím :-)! ST

23.11.2023 05:19:44 | Fany

Skvělá, Čendo. Určitě se k ní ještě vrátím.

22.11.2023 20:54:18 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí