Smích v dešti

Smích v dešti

Anotace: z archivu

Jsme hádanka bez řešení,
jistota vratkého lešení,
krása obézní baletky,
bez pointy konec povídky.

Jsme jako obraz za zrcadlem,
toreador s bílým hadrem,
datum v prošlém kalendáři,
počasí, co výlet zmaří.

Nevím, jestli mám plakat či smát se,
my dva nejsme v žádné pohádce,
je to spíš černá komedie
nebo na lásku parodie.
Autor martinaV, 23.11.2023
Přečteno 74x
Tipy 25
Poslední tipující: Ďábel sám, CoT, Marten, J's .., mkinka, Žluťák, IronDodo, Marťas9, Psavec, Kubíno, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně to čtení venku zahřálo, rád jsem četl*

23.11.2023 19:48:16 | J's ..

Moc pěkná, Marťo!

23.11.2023 18:03:17 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí