Moderní člověk

Moderní člověk

 

Dej mně kousek (ze) sebe.

Ždibíček, víc není nutné.

Tvůj samet hladí hebce,

tak zahřej ruce smutné.

 

Venku jde mráz od lidí.

Vni závěje naváty.

To mé srdce vždy cítí

přes ty drahé kabáty,

 

které nekryjí nahotu.

Lidské duše jsou chudé,

a když věci odečtu,

pak co na nás zbude?

 

Strach, závist, či zlost.

Moderní člověk

kladných věcí je prost.

Nezbývá než vděk.

 

 

Autor Penemue, 28.11.2023
Přečteno 256x
Tipy 13
Poslední tipující: Narragan, Lighter, Kubíno, Jarunka, o3_gambit, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí